In 2023 zal Aqua Bedum zich weer samen met de Bedumer Winterloop inzetten voor het goede doel. Aan de vooravond van de Winterloop, op vrijdag 3 februari a.s., organiseert Aqua Bedum de 1-uurszwemestafetteOok dit jaar gaat de opbrengst naar specifieke onderzoeken die worden gedaan met gelden van het UMCG Kanker Researchfonds.

Het UMCG Kanker Researchfonds steunt kankeronderzoek in het UMCG. De onderzoeken hebben als doel de ziekte te voorkomen, meer genezing mogelijk te maken en de kwaliteit van leven met de ziekte te verbeteren.

1-uurszwemestafette

Wij dagen jullie uit om mee te doen aan de 1-uurszwemestafette. Een zwemactiviteit voor groepen die in estafettevorm tegen elkaar strijden, om in 1 uur zo veel mogelijk meters te zwemmen. Dus doe mee en vorm een team met je familie, vrienden, bedrijf, sportvereniging of muziekvereniging…

De estafette zal vanaf 20:00 uur van start gaan.

Natuurlijk wordt er gezwommen om zoveel mogelijk geld op te halen. Dus zorg dat je voldoende donateurs hebt die jullie voor een vast bedrag bijstaan voor jullie deelname. Zowel het team met het hoogste sponsorbedrag, als het team met de meest gezwommen meters zal in de prijzen vallen.

Ga voor meer informatie naar: https://www.aqua-bedum.nl/winterloop/