Benefit Diner 2018

Activiteiten on 30 Jan , 2018

Opbrengst benefietdiner 2018 bedraagt € 10.095,= 

Benefit Diner door Gerrit en Josien:

Na het succesvolle benefietdiner van vorig jaar, wat een historisch bedrag opleverde van € 10.000,-= , hebben Gerrit en Josien de organisatie laten weten ook dit jaar weer een diner te organiseren voorafgaande aan de Bedumer Winterloop op 3 februari ten bate van het UMCG Kanker Researchfonds.

Gerrit en Josien dragen de Bedumer Winterloop al jaren een warm hart toe en als organisatie zijn wij heel blij met hun inbreng ieder jaar!

Dit jaar wordt benefietdiner gehouden op dinsdag 30 januari 2018.

De deelnemers kunnen hier genieten van een uitgebreid diner met vele lokale en regionale gerechten met de bijbehorende vloeibare versnaperingen. Er is geen prijs voor het couvert vastgesteld maar er wordt betaald door middel van waardebepaling achteraf.

Er wordt betaald voor de inzet, de betrokkenheid en de kwaliteit van het gebodene en u bepaalt zelf hoe hoog deze vergoeding is. Dit om de ultieme klanttevredenheid te creëren en het draagt bij aan een duurzame relatie tussen het lokale bedrijfsleven en de Caeneij, gebaseerd op vertrouwen!

Ook dit jaar doen weer 130 ondernemers uit Bedum mee aan dit zogeheten “walking diner”! Hieruit blijkt maar weer eens de betrokkenheid van de ondernemers met de Bedumer Winterloop.

Uiteraard zijn wij als team van de Bedumer Winterloop bijzonder blij met het initiatief van Gerrit en Josien

Met elkaar hopen wij weer een recordbedrag bij elkaar te sprokkelen. Helaas heeft iedereen in zijn omgeving te maken met kanker en wij willen proberen dat er voor een ieder een nieuwe morgen aanbreekt. Door de maatschappelijke betrokkenheid denken wij dat er voor deze loop ook dit jaar weer een breed draagvlak is.

Bedumer Winterloop benefietdiner 2016