Deze maand kan er nog op diverse producten of diensten worden geboden voor het project van Dr. Schuringa van het UMCG Kanker Researchfonds Hierbij een overzicht, voor de details kunt u kijken op onze FB pagina of website www.bedumerwinterloop.nl. Ook kunt u “gewoon” doneren via de doneerknop op de site!

 • Plus Bedum heeft iedere week een product in de aanbieding waarvan een € 1,00 naar het goede doel gaat. Ook kunt u hier uw lege flessen bonnen doneren aan de BW.
 • Hoe leuk is dit? Bram Bolt is 15 jaar en eigenaar van Bolt holt! Hij zit op het AOC Terra groene school en maakt voederplankjes met een vetbolletje speciaal voor de Winterloop en het UMCG Kanker Researchfonds! Daar is zeker in deze tijd wel behoefte aan! Hij verkoopt ze voor € 5,- en de helft is voor het goede doel! Voor die prijs brengt hij ze persoonlijk ook nog bij je thuis! Wat een top ondernemer in de dop! Grote klasse Bram! U kunt bestellen via zijn Facebook site Bolt holt. Bram blij, de Winterloop blij en de vogeltjes! Wat willen wij nog meer in het leven?
 • Dankzij de Corona periode vindt er dit jaar helaas geen winterloop plaats. Maar dat weerhoudt SV Bedum Dames 2 er zeker niet van om als nog geld bij elkaar te verzamelen voor het UMCG Kanker Researchfonds Dit jaar gaan de dames + staf minimaal een uur wandelen/hardlopen voor het goede doel. 🏃🏼‍♀️🏃🏽‍♀️🏃🏼‍♂️ Uiteraard kunt u ze sponsoren!
 • Alex van der Laan is subsidiecoach in Bedum. Zijn missie is om ondernemers in ( Noord ) Groningen te begeleiden bij een succesvolle subsidieaanvraag. De hoogste bieder kan gebruik maken van zijn diensten in een subsidietraject. De opbrengst gaat naar de Bedumer Winterloop! Met geïnteresseerden kan er wat hem betreft vooraf een vrijblijvend gesprek ingepland worden om te inventariseren of er subsidiemogelijkheden zijn. Meer informatie is te vinden op https://www.desubsidiecoach.nl/ Voor iedere ondernemer een win-win situatie lijkt ons, dus bieden maar…
 • Lars en Rens verzamelen lege flessen om het statiegeld te doneren via de Winterloop aan het UMCG Kanker Researchfonds! Super jongens! Hoe werkt het? Zij bezorgen in diverse straten een flyer met daarop de aankondiging dat zij op zaterdag rond 13.00 uur de flessen bij u weg halen in hun omgebouwde skelter! Zij vinden het fijn wanneer zij dan al buiten staan. Wil u zolang niet wachten dan mag u ze ook bij hun thuis brengen aan de Oude Dijk 13 of Thedemastraat 67
 • De geweldige toppers Sylke en Marloes maken al vele maanden prachtige armbandjes. Wat nog mooier is dat zij de opbrengst doneren aan de Winterloop! Prachtig! Wanneer u nu ook deze armbandjes wilt bestellen dan kunt u het beste even kijken op hun FB site Armbandjes voor het goede doel daar wordt iedereen blij van!
 • Gert Beenes Schaatsservice Bedum doet ook graag een duit in het Winterloop zakje. Wanneer je de schaatsen laat slijpen dan gaat er € 1,00 naar het project van het UMCG Kanker Researchfonds. Doe het op tijd want je kunt volgende week volop schaatsen!
 • Voormalig 3 voudig wereldkampioen snert koken Menthe Groefsema gaat volgende week weer aan de slag! U kunt via menthekokgroefsema@hotmail.com of via messenger zijn voortreffelijk snert bestellen voor € 7,50 per liter. €1,50 van dit bedrag is voor de Winterloop! Hij brengt het bij u thuis ( in de voormalige Gemeente Bedum ), u dient contant af te rekenen. Deze snert is ook geschikt voor mensen met een glutenvrij dieetWaar wij naar uitkijken is perspectief!
 • Zodra de crisis voorbij is willen wij natuurlijk maar 1 ding en dat is een mooi feestje! 🎈🎉🍷🍺! Gerben Dwarshuis is een evenementen ondernemer en hij biedt een compleet tuinfeest pakket aan! Een klein festival in je eigen tuin, alles wordt opgebouwd en afgebroken. Verlichting, muziek, bierbanken in een gezellige partytent, wie wil dit nu niet? Voor de hoogste bieder kan dit werkelijkheid worden. Breng je bod uit op FB of via info@bedumerwinterloop.nl.
 • Wie kent hem niet, één van onze onvolprezen speakers bij de Winterloop? Hij heeft iets leuks in gedachte. Veel ondernemers maken op dit moment een grote crisis door. Heb jij nu behoefte aan persoonlijke begeleiding bij het ondernemen of zoek je een sparringpartner dan is Bernard van der Vinne de juiste persoon. Hij geeft advies om het proces te optimaliseren en om kosten te besparen. Hij gaat met je door het proces wat misschien anders ingericht kan of moet worden en waar de kwaliteit niet constant is. Dat bespaart tijd en kosten en dat is goed in deze tijd denken wij. Doe een bod op een dagdeel ondersteuning van Bernard! Dit bedrag gaat rechtstreeks naar de Bedumer Winterloop!
 • Dit jaar is er geen veiling maar Robert Jan Kooijmans stelt zijn vakmanschap voor 1 dag beschikbaar voor de Bedumer Winterloop! U kunt hier op bieden via de social media of per meel info@bedumerwinterloop.nl. Dus wat is het u waard wanneer hij een hele dag uw klusjes opknapt of u helpt bij uw installatiewerk?
 • Prachtige aanbieding van Slagerij Teerling. Bij aankoop van een “winterpakket” is er maar liefst € 2,95 voor de Winterloop! Dat wordt smullen en je helpt hierbij om ons project van Dr. Schuringa te realiseren! Doen! UMCG Kanker Researchfonds
 • Autobedrijf Veenman en de Kruiberg geeft van iedere Apk-keuring die in de maand februari wordt uitgevoerd € 1,00 aan de Winterloop! Prachtig! Wil jij nu ook met je bedrijf een geweldige actie op poten zetten dan horen wij dat graag en zullen hiervan melding maken op FB.

 

 

Wat zit er weer een prachtige actie aan te komen! Marit de Boer en Suzanne Flierman gaan voor het UMCG Kanker Researchfonds een sportieve actie ontketenen! Geweldig meiden, grote klasse! Op zaterdag 20 februari gaan wij “ Lifestylecenter Mind & Motion” samen met bestuursleden van de Bedumer Winterloop verschillende sportieve activiteiten ondernemen. Natuurlijk “Corona Proof” jullie kunnen sponsoren of zelf ook deelnemen!

Welke activiteiten zijn er:

 • Spinning (Online deelname via Teams)
 • Hardlopen (Vanaf eigen locatie)
 • Wandelen (Vanaf eigen locatie)
 • 4 verschillende Challanges @ M&M
 • Roeien @ M&M
 • Smoothie “To Go!”

Spinning:

Om 11uur trappen we af met de (online) spinning! We zullen 4uur uur lang spinnen. Vanuit huis kan jij ook meedoen! Heb jij een spinningfiets of hometrainer, doe dan mee en laat je zelf per uur sponsoren voor het goede doel! Vanuit Mind & Motion wordt er live via Teams spinning gegeven waardoor we een het echte groepsgevoel van voorgaande jaren gaan evenaren!

De deelnemers vanuit Mind & Motion en de Bedumerwinterloop die je per uur kunt sponsoren zijn: Jolanda Langeland, Peter Hartsema, Alex v-d Tuin en Wiebo Boer. En natuurlijk de instructeurs:  Anneke Broekhuizen en Lieke Balkema

Hardlopen:

Toch rennend het gevoel van de “echte” Bedumerwinterloop ervaren? Geef je dan op voor het hardlopen! Om 12:00 uur starten de hardlopers (max. 2 tallen) vanaf hun eigen start locatie.

De deelnemers vanuit Mind & Motion en de Bedumerwinterloop die je per 0,5km  kunt sponsoren zijn: Nienke Heijs, Remko vd sluis, Petra Buist, Rolf Smid en Bert Smit

Wandelen:

Wordt hardlopen iets te gek? Ook wandelend kunnen we een bijdrage leveren aan het goede doel. Om 13:30 uur starten de wandelaars (max. 2 tallen) vanaf hun eigen start locatie. De deelnemers vanuit Mind & Motion en de Bedumerwinterloop die je per 0,5km  kunt sponsoren zijn: Angelique Dupont, Trudy Westra, Karmen ten Have, Jeanette Rozema en Olaf Kessels.

*De hardlopers en wandelaars vertrekken vanaf hun eigen locatie, omdat we niet met meerdere mensen bij elkaar mogen zijn. A.d.h.v. horloge of telefoon gegevens kunnen wij later nagaan hoeveel kilometer is afgelegd. Bij opgave word e.e.a. verder uitgelegd.

Challenges:

Om 14:00 starten we met de bikkels die een echte challenge aangaan van 4 onderdelen!

– Squat hold (zolang mogelijk in de squat positie staan)

– Planken

– Hangen

– Touwtje springen

De deelnemers vanuit Mind & Motion en de Bedumerwinterloop zijn voor dit onderdeel: Sjors Muntjewerf, Sofia Verduin en Rinze Kramer. Je kan deze bikkels per 20sec.kunt sponsoren.

Kan je het echt niet laten en wil jij je krachten ook laten zien? Maak dan op je eigen locatie een filmpje van jouw challenge en laat je sponsoren! Daag ook jouw sportmaatje uit!

Roeien:

Om 15:00 uur gaan Ronald Drijfhout en Gerieke Wiersum een kwartier lang roeien. De deelnemers van dit onderdeel kunt u sponsoren per 500 meter.

De onderdelen zijn MEGA zwaar! We gaan er met deze deelnemers keihard tegenaan om zoveel mogelijk geld op te halen voor het UMCG kankerresearchfonds!

SPONSOREN??? MAIL NAAR actiemindenmotion@gmail.com

Wilt u niet alleen sponsoren? Maar lijkt het u leuk om mee te doen?? GEWELDIG! Mail dan naar actiemindenmotion@gmail.com  en meld u aan. Iedereen kan in feite vanuit huis aan onderdelen gaan meedoen.

Smoothie “To Go!”

Maaaarrrr naast de activiteiten  is er zaterdag 20 februari een heuse SMOOTHIE DRIVE/WALK TROUGH!  U kunt tussen 11:00 – 15:30 uur met uw fiets, auto of wandelend langs Mind & Motion  komen en een Smoothie “To Go” ophalen. Natuurlijk gaat ook deze opbrengst naar Stichting Bedumer Winterloop. We gaan u wel vragen om zoveel mogelijk van te voren te bestellen zodat we een schatting kunnen maken van de ingrediënten die we nodig hebben. U kunt uw bestelling voor 18 februari doorgeven  door een mail te sturen naar actiemindenmotion@gmail.com.

We hopen op veel sponsoren en bestellingen! Let’s do this!!!