Het bestuur is alweer druk bezig met de voorbereidingen van de dertiende Bedumer Winterloop. Het beloofd weer een spectaculaire editie te worden met enkele nieuwe onderdelen. Zo is er op de donderdagavond 2 februari in de Maranathakerk een benefietconcerten van 2 Harmonie orkesten en een Brassband. Een unieke en bijzondere samenwerking tussen Wilhelmina, Heman en Patrimonium. Zij zullen u laten genieten van mooie herkenbare melodieen. Entreekaartjes zullen o.a. op de Dickensmarkt van 10 december verkocht gaan worden in de voorverkoop, kosten   € 10,-. Misschien een idee voor een bijzonder Kerstcadeau.

Daarnaast is er op de vrijdagavond in Hotel Gemeentehuis een spelletjesavond georganiseerd door de “Pioniers”. De organisatoren Janine en Inge geven op de sociale media reviews van bordspellen en wisten in ruim een jaar 6000 fans en volgers te verzamelen. Zij zijn dan ook bekend van radio en tv. Voor de liefhebbers is het een must om tegen of met hun te spelen. Kosten minimaal € 5,- per uur.  Opgave via www.pioniersbordspellen.nl/inschrijven

Verder zijn alle oude en vertrouwde onderdelen natuurlijk aanwezig. Wij maken er met elkaar weer een mooi dorpsfeest van!